RENOVATION RUMAH2U

welcome to Renovation Website

019-2995337

Online Quotation

Email atau WhatsApp kepada kami list seperti dibawah:
 • Snap Gambar Plan Rumah anda (jika ada)
 • Snap Gambar kawasan yang berkaitan renovation
 • Pastikan ukuran yang tepat
 • Sertakan nama, no handphone dan kawasan anda
 • Listkan jika ada kerja-kerja yang lain


 • Email: myright.amirul@gmail.com | 019 299 5337

  Kenapa Harus Memilih Kami

  Kepuasan pelanggan keutamaan kami
  Pengalaman kami dalam bidang Renovation sangat luas bermula daripada ubahsuai yang kecil hinggalah projek yang besar, pengalaman banyak mengajarkan kami lebih dewasa dalam bidang ini. Kami sentiasa memberikan harga yang termurah kepada pelanggan-pelanggan kami, bahkan mereka banyak berpuas hati dengan kerja yang kami telah siapkan. Kami sebenarnya kesal selama ini ramai yang tidak tahu tentang kos baik pulih rumah yang sebenarnya, kebanyakan mereka membayar lebih untuk kerja-kerja yang tidak seberapa. Kami berjanji untuk tidak berbuat demikian dan kami sebenarnya mengerti dimana sekarang ini krisis kewangan ramai yang membebankan Rakyat Malaysia.

  Project Reference

  Image Galeries

  Portfolio

   Rangkain perumahan atau syarikat -syarikat pemaju banyak yang bersaing di Kuala Lumpur masa kini, ianya banyak memberikan peluang kepada syarika-syarikat kecil untuk mengambil peluang dalam kerja-kerja pengubahsuian.

   Kami selaku syarikat yang mengetengahkan konsep renovation secara kecil-kecilan sehingga big renovation, tetapi kami banyak memberi tumpuan kepada kerja-kerja yang kecil seperti: (Plumbing, Wiring, Acond Service, Mengecat, Mengubahsuian bilik mandi, Mengubahsuian dapur, Shilling , Dan lain-lain). Kami juga mengambil kerja-kerja Renovation Office.

   RENOVATE RUMAH, merupakan syarikat yang bertapak dalam bidang renovation sekian lama, kami banyak bergerak secara offline selama ini.
   Untuk tidak ketinggalan dalam tecnology internet kamipun membangunkan satu website promosi dimana ianya mudah diekses oleh pelanggan-pelangan kami, bahkan mereka tidak perlu bersusah payah untuk mendapatkan sebut harga bagi kerja-kerja baik pulih rumah, ianya boleh dilakukan dalam talian di platform yang telah kami sediakan.
   Kami sebenarnya kesal selama ini ramai mereka tidak tahu tentang kos baik pulih rumah yang sebenarnya, kebanyakan mereka membayar lebih untuk kerja-kerja yang tidak seberapa. Kami berjanji untuk tidak berbuat demikian dan kami sebenarnya mengerti dimana sekarang ini krisis kewangan ramai yang membebankan Rakyat Malaysia.

   Visi.
   Memajukan diri serta memberikan harga yang termurah kepada pelanggan-pelanggan kami

   Misi.
   Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami serta tenaga kerja yang berdisiplin dan berintegriti serta jujur dalam memikul tanggung jawab.  CONNECT WITH US

  JOIN TO CONNECT WITH US
  Download Free Software Latest Version